x
İş Sağlığı ve Güvenliği Teftişleri
İş Sağlığı ve Güvenliği Teftişinde İş Yerlerinde Kontrol Edilecek Hususlar Yayımlandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş  Başkanlığı tarafından yürütülen teftişler kapsamında iş yerleri tarafından Müfettişliğe sunulmak..
Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi
Sağlık Baknlığı “Bilimsel Danışma Kurulu” tüm sektörler için, iş yerlerinde Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nin en güncel halini yayınlamıştır. İş yerlerinde kontrollü normalleşme döneminde “İş Sağlığı ve Güvenliği” KIRMIZI ÇİZGİ olarak..
İş Güvenliği Kanunu Ertelemeleri
50 ‘den az çalışanı olan az tehlikeli iş yerlerinde ve kamuya ait iş yerlerinde iş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekimi görevlendirme zorunluluğu 4. defa ertelenerek 2024 yılına ötelenmiştir. İşveren..
1 Temmuz 2020’de İSG Kanunu Devrede
1 Temmuz 2020’de İş Sağlığı Güvenliği (İSG) Kanunu 50 Çalışan altındaki “Az Tehlikeli Sınıfı”ve Kamu Kurumlarını da Kapsayacak. 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu 39 madde olarak, 2013 yılı itibariyle, tüm işverenleri..
İSG Kanunu Tüm Çalışanları Kapsıyor!
İSG Kanunu Tüm Çalışanları Kapsıyor! 1 Temmuz 2020’de Kamuda ve Az Tehlikeli Sınıftaki işletmelerde İşyeri Hekimi ve İş Güvenliği Uzmanı Görevlendirilmesi Zorunlu Hale Gelecek! İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası ile..
İş Güvenliği Cezaları Çok Ağır
6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanununu göre iş yerleri çalışanlarına isg hizmeti sunmak zorundadır. Aşağıda bir kısmı belirtilen yasal zorunlulukları yerine getirmeyen işverenler için 2020 yılında kesilecek para cezaları..
Covid-19 Yönetimi ve Çalışma Rehberi
Sağlık Bakanlığının Covid-19 Bilgilendirme Sayfasını Ziyaret için Tıklayınız… COVID-19 (Yeni Koronavirüs Hastalığı) Nedir?   Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19), ilk olarak Çin’in Vuhan Eyaleti’nde Aralık ayının sonlarında solunum yolu belirtileri (ateş,..